Dansschool in Ede

Dance studio imove is een dansschool in Ede met veel verschillende dansdisciplines. Bij Dance studio imove maakt het niet uit of je jong of oud, beginner of gevorderd bent. Iedereen is van harte welkom in onze professionele dansstudio!

Danslessen

Voor de allerkleinstenVoor 6 jaar en ouderVoor volwassenen
Peuterdans (2-3 jaar)Streetdance/HipHopDansconditie
Kids Swing (4-5 jaar)BreakdanceModern/Jazz
Kids Move (6-8 jaar)Modern/JazzStreetdance/HipHop
 Klassiek BalletFemale HipHop
 Showdance Dancehall
 Female HipHop 
 Dancehall  
Dans&Zang NIEUW!!

Naast danslessen doet Dance studio imove mee aan danswedstrijden, evenementen, verzorgen wij optredens, workshops, kinderfeestjes  en sluiten wij het jaar af met een spetterende eindvoorstelling in een groot theater! Ook voor een openingsdans, vrijgezellenfeesten, zaal– en kostuumverhuur kun je bij ons terecht!

Geschiedenis

In 2010 is Dance studio imove opgericht door Cindy van de Pol. Na jarenlange ervaring als dansdocent, begon het bij haar te kriebelen om zelf een dansstudio in Ede te beginnen. Een dansstudio waar ze haar passie voor dans over wilt brengen aan de nieuwe generatie jonge dansers. Waar ze eerst begon in haar eentje met het les geven. Is het nu nu uitgegroeid tot een gevestigde dansstudio in Ede met 12 docenten, 60 lessen en meer dan 15 dansvormen en 228m2 aan dansoppervlakte. Haar doel is om leerlingen plezier in dans te laten ervaren maar ook om de mentaliteit en kwaliteit uit de professionele danswereld over te brengen.