Dansschool in Ede

Dance studio imove is een dansschool in Ede met veel verschillende dansdisciplines. Bij Dance studio imove maakt het niet uit of je jong of oud, beginner of gevorderd bent. Iedereen is van harte welkom in onze professionele dansstudio!

Naast danslessen doet Dance studio imove mee aan danswedstrijden, evenementen, verzorgen wij optredens, workshops, kinderfeestjes  en sluiten wij het jaar af met een spetterende eindvoorstelling in een groot theater! Ook voor een openingsdans, vrijgezellenfeesten, zaalРen kostuumverhuur kun je bij ons terecht!

Geschiedenis

In 2010 is Dance studio imove opgericht door Cindy van Sligtenhorst – van de Pol. Na jarenlange ervaring als dansdocent, begon het bij haar te kriebelen om zelf een dansstudio in Ede te beginnen. Een dansstudio waar ze haar passie voor dans kan over brengen aan de nieuwe generatie jonge dansers. Waar ze eerst begon in haar eentje met het les geven. Is het nu nu uitgegroeid tot een gevestigde dansstudio in Ede met 12 docenten, meer dan 15 dansvormen en 240m2 aan dansoppervlakte. Haar doel is om leerlingen plezier in dans te laten ervaren maar ook om de mentaliteit en kwaliteit uit de professionele danswereld over te brengen.