In de media! – November

Afgelopen week waren er verschillende items in de media met een imove tintje! Voor het weekend hadden we op onze Facebook pagina een video van Roy Julen gedeeld met daarin één van onze dansers: Nigel! Roy Julen is de hoofdchoreograaf en creative producer van het tv-programma So You Think You Can Dance en heeft een commercial voor Osmo Coding Jam moeten maken dat nu overal in Amerika te zien is. Roy heeft de choreografie gemaakt met Nigel in de hoofdrol! Hoe gaaf is dat!? Bekijk hieronder de videoclip van Roy en Nigel.

Zaterdagavond zaten we te wachten op de Wereldkampioenschappen Breakdancen 2017 dat in Amsterdam gehouden werd. Onze Breakdance docent Jeroen oftewel BBoy Jerren was daar live aanwezig en zag hoe de Nederlander Menno wereldkampioen werd. Helaas is hij niet op tv gespot maar check zijn gave 360move onder deze tekst.

Wie voor de uitzending van RED BULL BC ONE naar Circus Gerschtanowitz keek heeft daar wel een bekende kunnen zien. Onze docent Yoriko trad op met de illusionistengroep The Angels van Lieke van Kesteren. Heb je haar niet gezien? Geen nood! Bekijk de act waar Yoriko in danste hieronder terug!

(360 videoclip van onze BBoy Jerren)

(The Angels met Yoriko)

(Commercial met Nigel)