Kijklessen 2017

In de laatste twee weken voor de kerstvakantie, week 50 & 51 (11 t/m 23 december) kun je een kijkje nemen tijdens de lessen van jouw zoon en/of dochter. Wij willen iedereen de gelegenheid geven om een kijkje te nemen.

Om er voor te zorgen dat de kijklessen soepel verlopen hebben wij een aantal volle lessen in twee weken (week 50 & 51) gesplitst. De dansers die in een volle les dansen horen van de docent wanneer zijn en/of haar ouder(s) kunnen komen kijken. De ouders van de leeftijdsgroepen 2-3, 4-5, 6-8 en 9-12 jaar sturen wij een e-mail.

In week 51 (en/of week 50) duren de lessen 45 minuten i.p.v. 60 minuten. In het laatste kwartier is er de gelegenheid om wat te drinken, eventuele vragen te stellen en natuurlijk het jaar samen gezellig af te sluiten! Als je in één van de weken niet kan komen kijken dan mag je een andere week komen kijken.

Update 11-12-2017

Deze week kunnen ouders in de lessen komen kijken die volgende week niet kunnen. Ook de kijklessen van Jamie zijn deze week. Alle overige ouders zijn volgende week van harte welkom.