Uitleg communicatie

Door de Corona crisis hebben wij gemerkt dat niet iedereen onze belangrijke mails heeft ontvangen via de mail of via de app.

Dit kan zijn:

  • Optie nieuwsbrief ontvangen / push meldingen staat uit
  • De app is niet geïnstalleerd
  • Verkeerde e-mailadres staat in ons systeem
  • De berichten komen in de spam

Optie nieuwsbrief ontvangen / push meldingen staat uit

Elk lid heeft een eigen account dat online of via de app inzichtelijk is. Met het account kun je alle gegevens inzien en wijzigen. Zo ook de optie om de nieuwsbrief te ontvangen. Wij adviseren om deze optie aan te zetten zodat wij belangrijke berichten kunnen sturen vanuit ons ledenadministratie.

Online kun je dit doen via onderstaande link op jouw profiel. Onderaan staat de optie Nieuwsbrief die je aan kunt vinken.

https://dancestudioimove.sportbitapp.nl/cbm/account/profiel/

Via de app doe je dat door te navigeren naar Profiel > Jouw profiel. Onderaan staat de optie Nieuwsbrief die je aan kunt vinken.

Push meldingen aanzetten doe je door te navigeren naar Profiel > App-instellingen. Daar staat de optie Push notificaties die je aan kunt zetten. Deze kleurt rood als de optie aanstaat en zet alle opties die daaronder staan ook aan (deze kleuren groen als de optie aanstaat)

De app is niet geïnstalleerd

De app is te vinden in de app-stores als Sportbit Manager.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dexos.CrossBit&hl=nl
IOS: https://itunes.apple.com/nl/app/sportbit/id1049306282?mt=8

Bij het gebruiken hiervan hoef je GEEN ACCOUNT aan te maken maar de gegevens gebruiken die je bij het registreren ingevoerd hebt of in het verleden opgestuurd hebt gekregen. Zoek bij het inloggen Dance studio imove op als locatie/studio/gym. Ben je het wachtwoord vergeten? Vraag die dan op via: Wachtwoord vergeten?

Ben je al jouw gegevens vergeten? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Alle berichten over algemene onderwerpen, win-acties of nieuwtjes sturen wij niet via ons ledensysteem maar gebruiken wij een ander systeem. Om op de hoogte te blijven van deze berichten, kun je jouw e-mailadres invullen via: Blijf op de hoogte

Verkeerde e-mailadres/gegevens staat in ons systeem

Via jouw account kun je alle gegevens inzien en wijzigen. Wijzigingen hoef je niet niet naar ons te mailen.

De berichten komen in de spam

Helaas hebben wij hier geen controle over. Wij raden aan om de app te installeren.

Kan ik meerdere e-mailadressen koppelen aan een account?

Nee, er staat maar één correspondentie e-mailadres in ons systeem. Indien de thuissituatie bijvoorbeeld een co-ouderschap is, adviseren wij beiden ouders aan om de app te installeren.