WhatsApp Service

Om de communicatie te verbeteren zijn wij een WhatsApp Service aan het opzetten. Deze service gaan wij in eerste instantie gebruiken om dansgroepen op de hoogte te stellen bij last minute of belangrijke berichten. Denk aan een dansles dat op het laatste moment niet doorgaat of een herinnering voor een roosterwijziging etc.

Werkwijze

Wil je gebruik maken van onze Whatsapp Service? Voeg dan 06 5599 8603 onder naam van Dance studio imove – Whatsapp Service toe aan je contacten en stuur ons een berichtje met je voornaam, achternaam en welke danslessen je volgt. Wij zullen je dan aan de juiste groep toevoegen. Heb je zelf geen WhatsApp? Dan mag je ook het nummer van je ouders of verzorgers gebruiken.

Regels

Het nummer wordt in eerste instantie alleen gebruikt om berichten van ons naar jullie te versturen. Heb je een vraag? stuur deze dan via een e-mail naar info@dancestudio-imove.nl.

Om de WhatsApp groepen zo “schoon” mogelijk te houden willen wij GEEN discussies en zullen wij ook GEEN  vragen beantwoorden. Bij misbruik zullen wij jou dan ook uit de groep verwijderen.

Snel toevoegen aan je contacten

Kijk je nu op je mobiel? Klik dan hier om een WhatsApp berichtje met je gegevens naar 06 5599 8603 te sturen.
06 5599 8603 toevoegen